Ik heb veel ervaring omdat ik de eerste (http://www.symposium-ebp.nl/2014/caffeine.html) over koffie en hoe het te brouwen. Hier zal ik de voors en tegens van koffie bespreken. U lezen over het in mijn vorige blog hier (http://www.symposium-ebp.nl/2014/coffee.html). Dus, laten we beginnen.

Een koffie is niet iets dat je elke dag drinkt. Je moet het zelf brouwen. Echter, je moet zeker wat koffie in uw koelkast te houden. U koffie zetten op uw toonbank, in een kopje of in een mok. Het is belangrijk om te leren hoe je je eigen koffie brouwt. En je koffie kopen in een koffieshop. Voor de meeste mensen is het geen big deal. De meeste mensen krijgen gewoon hun koffie in een kopje. Voor andere mensen, het is een big deal. Dit is een goede zaak, het maakt het gemakkelijker om de voordelen van koffie te begrijpen.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik deel wilde uitmaken van de gemeenschap van mensen die gepassioneerd zijn door koffie, en ik heb het gevoel dat ik de plicht heb om er iets aan te doen. Het is mijn taak om de mensen die geïnteresseerd zijn in het leren van meer over koffie te onderwijzen. Koffie is net als elke andere grondstof, en ik wil graag mensen helpen begrijpen wat maakt het zo speciaal. Ik hou echt van koffie en ik hoop het te delen met zoveel mogelijk mensen. Het is een mooi ding dat ik kan bijdragen aan de wereld via mijn blog, en dat is wat ik hoop te doen.

Koffie is erg populair geworden in de afgelopen jaren, maar de wereldwijde vraag en aanbod naar koffie is veel diverser. Er zijn verschillende soorten koffie groeien over de hele wereld, elk produceren verschillende smaken, en elk vereisen verschillende methoden om te groeien en te verwerken. Er is zelfs een koffietype dat uniek is voor het klimaat van een land.

Toen ik deze blog in 2019 begon, had ik geen idee over Koffie als een manier om te werken aan de hersenen of voor mentale ontwikkeling. Ik vond het interessant dat koffie de manier waarop ons brein werkt kan veranderen. Ik dacht dat het interessant zou zijn om de impact van koffie op je hersenen te onderzoeken.

Ik begon met te kijken naar de studies die waren gedaan over koffie en hersenontwikkeling. Ik vond veel interessante papers en vond dat ik ook hun studie kon lezen in de online versie van de tijdschriften waar ze werden gepubliceerd. Ik heb ook geprobeerd om een aantal van de studies die werden uitgevoerd door de deskundigen te doen, maar ze leken te hard. Toen probeerde ik in contact te komen met andere deskundigen, en een van hen vertelde me dat ik een kijkje moest nemen in het boek dat hij deed, dat heette: Hoe te lezen en een boek te maken.