Dus we houden onze handen voor onszelf: wat we zullen zeggen kan worden gelezen in uw opmerkingen, die worden gemodereerd door de deskundigen.

Laten we teruggaan naar de basis, en vragen hoe we zouden kunnen vinden en de aankoop van een uitstekende kop koffie. We hebben koffie-liefhebbende vrienden, maar de markt lijkt een beetje wazig, zo niet leeg. Dus hier zijn enkele vragen om u te helpen beslissen: Is deze koffie goed om te drinken? Is het de moeite waard om te kopen bij een speciaalzaak? Moet ik veel geld uitgeven? (Dit is natuurlijk aan jou. ) 1) Wat voor soort koffie moet ik krijgen? Wij geloven in kwaliteit, en we moeten weten dat je weet wat je krijgt. Er is geen betere manier om erachter te komen dan om het zelf te proberen. 2) Wie verkoopt deze koffie? Nogmaals, we willen zien of uw lokale coffeeshop doet een goede baan de verkoop van haar goederen.

Dit doen we door een systeem te creëren waarmee we eenvoudig de betrouwbaarheid en validiteit van de resultaten kunnen beoordelen. Ook presenteren we de resultaten van onze onderzoeksresultaten op wetenschappelijke bijeenkomsten in Nederland. We zijn momenteel op zoek om uit te breiden naar een gebied dat niet wordt gedekt door ons bestaande onderzoek (de rol van espresso in koffie drinkgewoonten, de rol van koffie in koffie smaak, en de rol van koffie die anders worden gebrouwen, evenals andere dingen die relevant kunnen zijn) en zal meer gedetailleerde analyse van deze kwesties in de toekomst.

De website wordt bijgewerkt met artikelen, video's en nieuwsartikelen van professionals, auteurs en liefhebbers. Voor meer informatie over ons huidige onderzoek, zie hier. Daarnaast is er een groepsforum. Om lid te worden, gewoon gebruik maken van het forum formulier. Kijk voor meer informatie over het Symposium zelf op de website van het Symposium of de conferentiepagina van het Symposium 2016. Om u op weg te helpen, hebben we onze aanbevolen boeken opgenomen.

De beste koffie komt uit de hele wereld en we streven ernaar om die wereld te brengen aan onze lezers.

Naast het feit dat een professionele koffiebrander en een ambassadeur voor koffie, we ook genieten van het spelen met verschillende recepten en het leren van nieuwe dingen over dit geweldige drankje.

Help ons met ons de beste koffie te brengen. Het zal meer dan alleen de kennis van de brander om te genieten van een kopje koffie, zal het vereisen een goed begrip van uw smaak en uw behoeften. De beste koffie is gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en je bent waarschijnlijk niet iets beters te vinden.

In een eerdere blog bespraken we de oorsprong van Koffie. Dit bericht zal betrekking hebben op een meer technische discussie over de oorsprong van koffie. Dit onderwerp is meer een interessante vraag die we proberen te vinden antwoorden op. Naar onze mening is dit een vraag die we allemaal kunnen begrijpen en hopelijk een aantal goede antwoorden te vinden voor. Ons doel is om koffie te laten verstaan in de taal van zijn oorsprong.