Contactformulier

Ik sta altijd open voor vragen en beantwoordt ze graag als je ze hebt! Ik beantwoord de vragen die je me stuurt en dan beantwoord ik je vragen! Ik zal reageren op e-mails als ik denk dat het gepast is.

Laat het me weten als ik het mis heb of als je iets beters te suggereren. Gebruik de contactknop bovenaan of rechts, voor meer informatie. Bedankt voor het stoppen door en geniet van de artikelen. Ik wil mezelf voorstellen en je een beetje beter leren kennen. Ik ben de auteur van het blog en blog symposium eBPN, die ik dit jaar ben begonnen na het verlaten van een lange stint van bloggen aan de Universiteit van Leuven, België. Daarnaast ben ik adviseur bij het Coffee Institute, een koffiebedrijf in Nederland dat een scala aan koffieapparatuur produceert en verkoopt. Ik werk als assistent in het koffieonderzoekslab van het Coffee Institute, dat zich toelegt op onderzoek in koffie. Dit lab produceert een reeks experimenten en methoden om koffievoorkeuren te evalueren en te identificeren.

Ik ben zeer geïnteresseerd in alle details van koffie-gerelateerde onderwerpen, en ik ben altijd op zoek naar goede ideeën om een blogpost over te schrijven. In het bijzonder ben ik zeer geïnteresseerd in de volgende onderwerpen: hoe koffie te kweken (om het beste te proeven), hoe koffie te brouwen (om erachter te komen welke bonen het beste zijn en waar), hoe koffie op te slaan (of niet op te slaan), welke soorten koffie moet worden gebruikt in welke landen (hoe om te gebruiken van hoge kwaliteit bonen en hoe chemicaliën te vermijden), en over koffie-gerelateerde activiteiten en evenementen. De berichten zullen zich meestal richten op verschillende aspecten van koffieteelt, brouwen en opslaan, enzovoort. De ideeën gepresenteerd zijn mijn eigen (en ik heb geen aanspraak maken op een krediet voor hen). Dus, als je denkt dat je iets interessants doen, voel je vrij om het te doen. Als je een ervaren koffieliefhebber bent, kun je waarschijnlijk iets interessants vinden. De beste manier om contact met mij op te nemen is via e-mail. Voeg een korte introductie over jezelf, wat je blog over gaat en hoe je wilt bijdragen.

U vindt de lijst met artikelen hier.

Openingstijden